sollia

Sollia

Solliakollektivets to største avdelinger er Sollia og Trogstad. Felles for dem er at de er små økologiske gårdsbruk, omgitt av vakker natur. Her kan du lese litt om avdeling Sollia.

Sollia ligger i flotte naturomgivelser 550 m.o.h på Trevatn i Søndre land kommune. Gården ligger på et tun med vakker utsikt over toppene til Blefjell og Norejell, og med skogen som nærmeste nabo.

På Sollia har vi drevet med økologisk melkeproduksjon siden 70-tallet, og driften av husdyra, gårdens jordarealer og vedlikehold av bygningene, er basis for daglige gjøremål. Jordbruket drives også etter økologiske prinsipper.

Teksten fortsetter under bildet.

Fellesskapet ved avdeling Sollia teller omtrent tjuefem medlemmer, som innbefatter elever, medlevende ansatte med barn, og ansatte som bor utenfor kollektivet.

Her kan du lese mer om historien og ideologien bak kollektivet. Vil du lese mer om folka som jobber her, gjør du det her.

Mer om ei vanlig uke på kollektivet, skole- og aktivitetstilbudet og behandlingsmetoden, finner du under Om behandlingen på hovedmenyen.

Teksten fortsetter under bildet.

Kontaktdetaljer


Telefon: 61128700

Epost: admin@sollia.no

Adresse: Solliakollektivet, Sollivegen 403, 2840 Reinsvoll